Nästan en ny hemsida

Som du säkert har märkt så har det inte verkat hända speciellt mycket här på hemsidan den senaste tiden. Anledningen är att allt arbete har pågått bakom kulisserna där det genomförts stora förändringar av den där otacksamma typen som besökarna inte märker. Arbetet är egentligen inte riktigt färdigt, men tillräckligt för att det ska fungera att slå en flaska champagne i fören och sjösätta den.

En av få synbara ändringar är den aningen annorlunda design när det handlar om bilder och det allmänna utseendet. Bakom kulisserna så har hela webbplatsen gjorts snabbare och en del gammal teknik har bytts ut mot ny. Systemet för evenemang har uppdaterats så att bland annat positioneringen fungerar, vilket i sin tur innebär att instruktioner för körhänvisningar till de olika platserna ska fungera. Även möjligheterna att lägga till evenemang i sin egen kalender ska fungera.

Arbetet kommer att fortsätta, eventuella buggar ska utplånas och misstag rättas till, men nu kommer det att hända lite mer på hemsidan igen.