Bilder från gamla Stockaryd

Missa inte den nystartade gruppen ”Stockarydsbilder från förr” som har startat på Facebook. Så här skriver Ingela Claesson som har startat gruppen:

Nu finns en ny grupp skapad för gamla foton från Stockarydsbygden. ”Stockarydsbilder från förr”. Välkomna att söka medlemskap där.

Jag fortsätter att dela de gamla bilder som lagts i framtid Stockaryd till den gruppen. Men efter dagens 156 delade bilder (vilken bildskatt som finns därute!) vill Facebook att jag ”hiar” mig lite, så jag fortsätter en annan dag.

Jag vill också informera om att gruppen har Privat sekretessinställning för att bilderna inte ska kunna delas hejvilt och att inte gemene man ska kunna se inlägg och kommentarer. Gruppen är dock synlig på facebook, vilket innebär att alla kan hitta gruppen. Jag har lagt in inställningen att alla medlemmar kan godkänna sina vänners medlemskapsförfrågningar, det kommer att underlätta min uppgift som administratör.

Hoppas ni ska finna nöjet med gruppen. Välkomna med era medlemsförfrågningar!