Att bidra med nya länkar

Tack för att du vill vara med och göra hemsidans länkarkiv så omfattande och så relevant som möjligt. Det ska vara enkelt att vara med och lägga in nya länkar, men det finns några saker som kan vara bra att känna till.

Till att börja med har vi inte med sådant som telefonnummer, kontaktinformation och sådana saker eftersom detta gör det både trassligare att lägga in nya länkar, det kräver mer arbete att hålla dem uppdaterade och det ökar risken att någon råkar skriva fel. I stället länkar vi enbart till hemsidor, och låter respektive hemsida ta hand om sina besökare. Det innebär ett klick extra för våra besökare, men informationen är med största sannolikhet mer korrekt. Det ska tilläggas att det inte behöver vara en egen hemsida, det går precis lika bra med en sida på Facebook, Google Business, Hitta.se et cetera. Det viktiga är att länken går till en plats med information som kontaktinformation, öppettider eller vad som kan vara relevant för besökare som vill veta mer.

Att fylla i formuläret

Det ska vara enkelt att fylla i formuläret, därför innehåller det bara sex stycken fält som vi tittar närmare på här. I exemplet handlar det om föreningar och organisationer, men principen är densamma för alla länkformulären.

Det mesta är självbeskrivande. Föreningens namn är det som kommer att visas som namnet i listan, och Webbadress till hemsidan är där man hamnar när man klickar på namnet i listan. Klicka sedan på Välj en kategori för att, i det här fallet, välja om det är en idrottsförening eller en annan förening eller organisation. Kort beskrivning är det som kommer att visas under namnet i länklistan. Ditt namn och Din e-postadress kommer inte att synas på hemsidan, det är bara för att vi ska kunna komma i kontakt med dig om vi undrar något. Sedan är det bara att klicka på rutan att du inte är en robot följt av att klicka på Skicka-knappen så är du färdig.

Det ska tilläggas att alla länkar som skickas in kollas och modereras innan de publiceras, så det kan hända att vi ändrar lite i beskrivningen, fixar något eventuellt stavfel, kanske ändrar eller lägger till kategorier och sådana detaljer. Det kan också vara så att vi väljer att inte publicera någon länk om den till exempel inte känns relevant, om den redan finns eller är olämplig på något sätt.

Om du har förslag på sådant som du tycker att vi borde ta upp eller har förslag för hemsidan, tveka inte att ta kontakt med oss. Om det däremot handlar om försäljning, reklam och liknande, besök oss i stället på Framtid Stockaryd på Facebook. Det händer att vi tar saker som lagts upp där och publicerar även här på hemsidan, så det kan dyka upp här även om du inte kontaktar oss här.